Армијата за ТВ21: Испративме 30 лица на терен

Од Армијата на Македонија за ТВ21 информираат дека на терен се испратени 30 лица.

Тие во координација со противпожарната бригада, ќе интервенираат во гаснење на огнената стихија која го зафати градот Кочани.