БЕЗ ВОДА НЕКОЛКУ СКОПСКИ УЛИЦИ

Поради менување на вентил, денеска без вода ќе бидат корисниците од улиците на „Тоне Томшиќ“, „Георги Димитров“, „Иван Козаров“, „Боте Боцевски“, „Доситеј Обрадовиќ“ и „Дичо Петров“.

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9.30 часот сѐ до завршување со санација на дефектот.