ВИДЕО – Пожар и во Тетово

Пламени јазици зафатија делот од Економската зона во Тетово. Како што може да се види на видеото, зафатен е просторот околу и во економската зона долж автопатот Скопје-Тетово. Екипи на противпожарната бригада Тетово веќе се на терен за целосно да го локализираат пожарот, кој е блиску до фабриките од зоната, но истите не се загрозени.

Моментално е зафатена само сува трева