Вознемирувачко видео) Хорор сцена во Русија, маж и жена паднаа од тераса

Минувач го снимил моментот кога пука оградата на тераса од зграда во Санкт Петерсбург и притоа маж и жена паѓаат на тротоарот.

По страшниот пад на снимката се гледа како жената дава знаци на живот, а мажот лежи без да се помрдне. Не е познато како се случила оваа несреќа.