Жители на Пехчево бараат помош: Ова е ужас невиден!

0
29

Жителите на Пехчево алармираат дека пожарот кој избувна во близина на градот неконтролирано се шири. Тие на социјалните мрежи споделуваат видеа и фотографии со апели за помош.