Пациент е снимен како излегува од прозорецот oд Инфективното одделение во Гостивар

Пациентот излегува од прозорецот од задниот дел од Инфективното одделение во Гостивар

Видеото го објави телевизија Глоби, а може да го погледнете ако одите на следната страница.

https://www.facebook.com/watch/?v=964982061021248

Се уште нема информации за настанот ниту од болницата ниту или полицијата.

Инаку по Скопје, Гостивар и Тетово се градовите со најмногу заразени.

Од почетокот на пандемијата во Гостивар се регистрирани 7.503 случаи на коронавирус, додека во моментов има 1.394 активни случаи.