СТОЈАНОСКИ: ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СЕ ВО ВЕШТАЧКА КОМА, ВРАБОТЕНИТЕ НЕМААТ ЗЕМЕНО ПЛАТА

Регираа од ВМРО-ДПМНЕ, според нив железничкиот сообраќај во нашата држава ги живее најлошите години од своето постоење. Не се памети кога железниците во Република Македонија биле во олку лоша состојба. – велат од опозициската партија.