Приведени две лица од тетовско за издржување затворска казна

На 07.09.2021 во 11.00 часот во Тетово од полициски службеници од СВР Тетово врз основа издадена судска наредба од Основен Суд Тетово е приведен А.Д.(27) од с.Мала Речица,тетовско. Лицето е предадено во КПУ Затвор Тетово за издржување на казна затвор.

На 07.09.2021 во 10.30 часот во Тетово од полициски службенци од СВР Тетово врз основа издадена судска наредба од Основен Суд Тетово е приведен Б.Б.(62) од с.Голема Речица,тетовско. Лицето е предадено во КПУ Затвор Тетово за издржување на казна затвор.