Арифи до Касами на тв дебата – Лесно е да се  прикажуваат цртежи, ги решаваме вистинските проблеми на граѓаните

Во вечерашната  дебата на ТВ 24, во која Арифи и Касами зборуваа за инфраструктурни проекти во Тетово, кандидатот од редовите на  ДУИ за Тетово Теута Арифи  пред   кандидатот на Движењето Беса Билал Касами кој ја обвини дека ниту еден од булеварите не е пробием му реплицираше со зборовите.

– Лесно е да се прикажуваат цртежи, а ние досега ги имаме  решено и ќе ги решаваме  со проекти реалните проблеми и потреби на граѓаните, рече Арифи