Арифи до Касами – Сакате да ја имате власта само како начин за притисок

Кандидатот на ДУИ за градоначалник за Општина Тетово Теута Арифи во вечерашната дебата со противкандидати од редовите на Беса Билал Касами, истакна дека Касами сака да ја има власта како начин за притисок, а не за решавање на предизвиците на граѓаните.

Коментирајќи за економијата на земјата, Арифи му рече на Касами дека доколку бил добар економист ќе бил вработен во Светска банка.