Арифи – Нашето големо Тетово е во опасност од големите амбиции на малите луѓе, во опасност е затоа што некој сака да стане голема жртва на мали политички пазарења

Нашето големо Тетово е во опасност. Во опасност е од големите амбиции на малите луѓе, во опасност е затоа што некој сака да стане голема жртва на мали политички пазарења, истакна кандидатот за градоначалник за Општина Тетово Теута Арифи. Лидерот на ДУИ Али Ахмети пак посочи дека на 31 октомври  победа е сигурна, оти се работи за победа со пот, со агенда и со дух.

Следуваат говори од Ахмети и Арифи од градскиот плоштад