ВИДЕО – ОК ВМРО НП Тетово побара подршка од ВМРО ДПМНЕ и СДСМ за потпишување декларација која би ги штитела Македонците од мајоризација во локалната самоуправа

Советничката листа од ВМРО Народна партија за Општина Тетово, побара подршка од ВМРО ДПМНЕ и СДСМ за потпишување декларација која во основа како што посочија би ги штитела Македонците од мајоризација во локалната самоуправа.

Подолу е пресс конференцијата на Драган Давидовски претседател на Општински комитет на ВМРО НП Тетово поврзана со темата