Дома Полошки Глас ДВА ЏЕКПОТА ЗА САМО ПЕТ ДЕНА – во Тетово освоени над три...

ДВА ЏЕКПОТА ЗА САМО ПЕТ ДЕНА – во Тетово освоени над три милиони денари

ДВА ЏЕКПОТА ЗА САМО ПЕТ ДЕНА – во Тетово освоени над три милиони денари

Во октомври, за само пет дена, во Тетово, освоени се повеќе од три милиони денари во категоријата на „Милионер џекпот“ добивките, информира Државната Видеолотарија на Македонија.

Првиот џекпот, Државната Видеолотарија го регистрира на 15 октомври, во износ од 1.718.893 денари во Тетово. На 20 октомври добивката кај видеолотариските терминали е регистриран во износ од 1.582.574 денари.

Од Државната Видеолотарија информираат дека добивките продолжуваат да се движат во вредност од 1.200.000 до 1.800.000 денари. (МИА)