Касами – инфраструктурата е еден од најалармантните проблеми во Тетово (Видео)

Инфраструктурата е еден од најалармантните проблеми, посочи Биљал Касами кандидатот за градоначалник за Општина Тетово од редовите на Беса. Градот бара промени, нашиот тим има конкретни решенија, дополни Касами.

Подолу е целото видео обраќање на Касами