КАСАМИ – ПОБЕДНИЧКИ МАРШ ЗА ОБЕДИНУВАЊЕ НА ТЕТОВО ( ВИДЕО)

Беса на чело со Биљал Касами кандидатот за градоначалник за Општина Тетово со подршка на коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива организираа како што го нарекоа победнички марш низ тетовските улици, во пресрет на вториот круг од локалните избори. Маршот е симбол за обединување за Тетово, симбол за заедништво на сите граѓани, без разлика на нивната етничка или верска припадност посочи Касами

Подолу е видео обраќањето на Касами