Максим против Оливер – меѓусебни обвинувања за поткуп на гласачи во Куманово

Кандидатот за градоначалник на Куманово од СДСМ, Оливер Илиевски во вечерашната Топ Тема рече дека во вториот круг очекува поддршка од коалициските партнери на СДСМ на централно ниво. И тој и неговиот против кандидат Максим Димитриевски меѓусебно се обвинија за поткуп на гласови.