Јовановски: Здружено, заеднички, можеме и одиме на победа!

Почитувани сограѓани, почитувани жители на Општина Кичево. Со вечерашниот мини-митинг ја завршуваме кампањата, на наше огромно задоволство со нас беше и потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ г-дин Vlado Misajlovski, стои во Фејсбук статусот на Д-р Александар Јовановски, кандидат за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за општина Кичево.

Тој ги повика кичевчани во бедела на 31-ви октомври да заокружат број 7 за да создадат нова иднина за сите луѓе!

– Здружено, заеднички, можеме, одиме на ПОБЕДА! Ви благодарам од дното на душата за големата поддршка, пишува Јовановски во својата објава.