Апасиев: Киднапирале пратеник мислејќи дека така нема да паднат

Пратеникот и лидерот на Левица Димитар Апасиев за време на денешната собраниска седница на која се гласа доверба на Влада, на Фејсбук дека еден пратеник е „киднапиран“.

„Јако еј! КИДНАПИРАЛЕ пратеник мислејќи дека така нема да паднат!?“, напиша Апасиев.