Беса Транс – Скопје упати телеграма со сочувство

Компанијата „Беса Транс – Скопје“ упати телеграма со сочувство по страшната несреќа на македонскиот автобус во Бугарија.

„Денеска е многу тажен и тежог ден за нас како компанија, изразуваме сочуство до семејствата и роднините на починатите, се молиме за брзо оздравување на преживеаните. Компанијата во целост соработува со надлежните институции со Р.C.Македонија и Р.Бугарија се со цел да се утврдат причините за оваа страшна трагедија! Се извинуваме на сите што не сме во можност да одговориме на бараните информации, бидејќи сме во голем шок. Со почит. за секакви информаци во врска со случајт јавете се на бројот 075273732“, посочуваат од компанијата.