ВИДЕО: Мечка и две мали мечиња снимени на Шар Планина

Вчера на Шар Планина се случила несекојдневна глетка, а истата била забележана и на видео камерите поставени среде шумата.

Имено, мајка мечка и две мали мечиња додека шетале низ густата шума на Шар Планина или додека биле во потрага по храна случајно застанале точно пред камерата и со тоа ја овековечиле оваа глетка.

Погледнете како изгледа тоа:

https://www.facebook.com/watch/?v=591909382048566

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsharribear%2Fvideos%2F591909382048566%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

 

https://www.facebook.com/watch/?v=975517596365442&ref=external