ВИДЕО: „СЕ ГЛЕДА КОРУПЦИЈА“ – Авион со порака над Скопје

Денеска на небото над Скопје се појави авион на кој имаше закачено порака – „СЕ ГЛЕДА КОРУПЦИЈА“.

Засега не е познато од кого е испратена оваа порака.