ВО АВТОБУСОТ НЕМАЛО ВТОР ВОЗАЧ?! Бугарска новинарка за ТВ21 соопшти детали за трагедијата

Патриција Кирова за ТВ21 тврди дека во автобусот имало гориво купено во Турција, каде е поевтино отколку во Македонија и во Бугарија.

Гориво купено во Турција, каде е поевтино отколку во Македонија и во Бугарија, имало во автобусот што настрада утринава на автопатот Струма, при што загинаа 46 лица.

Новинарката Патриција Кирова за ТВ21 сподели првични сомневања за причините за несреќата:

 

Кирова сподели и информација дека немало втор возач во автобусот кој патувал од Истанбул до Македонија