ВИДЕО: Ајде пејте и играјте, инаку ќе ви ја исклучам, во скопска градинка се пушта турбо фолк „Жена од султана“

Скандалозно видео снимено во градинка во Општина Карпош е испратено од анонимен родител до редакцијата на „Слободен печат“. Родителот вели дека видеото го испратила воспитувачката, која сама го снимала, за да се пофали на родителите какви активности имале тој ден.

Родителот вели дека кога ја видел снимката се згрозил и затоа ја испратил до „Слободен печат“.