Финансова полиција влезе кај пратеник на ВМРО-ДПМНЕ на денот на гласање за доверба на Владата

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Јован Јаулески на социјалните мрежи објави дека рано утринава во неговиот дом претрес вршела Финансовата полиција.

-Не ви се плашиме, денес хибридниот режим ќе заврши. Од 5:30 до овој момент во мојот дом упадна и врши претрес Финансова полиција, пишува Јаулески.

-НЕ ВИ СЕ ПЛАШИМЕ, ДЕНЕС ХИБРИДНИОТ РЕЖИМ ЌЕ ЗАВРШИ!Од 5:30 до овој момент во мојот дом упадна и врши претрес Финансова полиција, напиша Јаулески на ФБ.