Автомобил пропадна во езерцето во Градски парк – нема повредени

Автомобил „пежо“ со скопски таблички пропаднал во езерцето во Градскиот парк. Повредени нема.

Информацијата за МИА ја потврдија од Министерството за внатрешни работи од каде информираа дека нивни екипи се испратени на терен.

До Територијалната противпожарна единица на Град Скопје досега нема пријава за евентуална интервенција.

Слика со пропаднатиот автомобил беше објавен на фејсбук страната „Ние сме од Скопје“.