БИСЛИМОВСКИ ЗА TВ 24: НЕ ОЧЕКУВА ТЕШКА ГОДИНА

Не очекува тешка година- алармира шефот на Регулаторна, Марко Бислимовски. За тв 24 со детали – цената на струјата над 10 проценти и можно е да се укине евтината тарифа. Да се спасат граѓаните од ценовни шокови, енергетските компании ќе мора да се откажат од профитите.