Дочекот на Новата 2022 година во Скопје со настап на домашни изведувачи

 

Три општествено одговорни компании, се одважија во време на економска и енергетска криза, да придонесат за организацијата за свечениот дочек на Новата Година.

Со настап на домашни музички изведувачи, скопјани на плоштадот „Македонија“ ќе ја дочекаат Новата 2022 година.

Програма на 31.12.2021 година:

21:00-22:00 – Пука Козметика

22:10-23:10 – ДНК

23:20-00:20 – Нокаут

00:30-01:00 – Наум Петрески и Зуица Лазова

01:00-01:30 – ДЈ Славе

Со почит,

Град Скопје