Калајџиев: Се моли Министерот за правда да објасни како тоа ќе има меѓународни истраги за пресудени предмети?!

Професорот на Правниот факултет, Гордан Калајџиев коментирајќи го договорот меѓу Заев и Гаши, на својот фејсбук профил напиша:

Се моли Министерот за правда да објасни како тоа ќе има меѓународни истраги за пресудени предмети?!