Орхан Муртезани седна во директорската фотелја во МЕПСО

Орхан Муртезани од Алтернатива стапи на функцијата директор во МЕПСО.

„Денес и официјално ја прифатив задачата како Генерален директор и Претседател на Управниот одбор на А.Д. МЕПСО“, пишува Муртезани на Фејсбук.

Ова е дел од договорот со кој Алтернатива стана дел од власта.