ФОТО: Автомобил се качи на средишното зеленило на „Илинденска“ и откорна дрво

Автомобил се качи на средишното зеленило на „Илинденска“ по што откорна дрво.

Се уште нема информации како дошло до несреќата.

Во моментов полицијата е на терен и врши увид.