ВМРО-ДПМНЕ до толку е уплашено од Ковачески, им остана уште за земјотресот да го обвинуваат

Очигледно огромен е стравот кај ВМРО-ДПМНЕ од претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски. Затоа од белиот дворец секојдневно пласираат неосновани напади и обвинувања.
ВМРО-ДПМНЕ е до толку исплашено од претседателот Ковачевски што остана да го обвинуваат уште за земјотресот и за временската прогноза.
Ништо не се менува во партијата предводена од Христијан Мицкоски, ВМРО-ДПМНЕ продолжува со своето неодговорно, деструктивно однесување.
 СДСМ