ВО ЖИВО: Тензично во Бугарија – масовни протести полицијата едвај одржува ред

Масовни протести во Бугарија по новите рестриктивни ковид мерки со кои се забранува влез во јавните институции без вакцина како и против воведувањето на зелен сертификат.