Се степале две постари жени поради имот – еве ги деталите од драмата во Чаир

На 13.01.2022 во 15.20 часот на подрачјето на Чаир, по претходна расправија, бил нарушен јавниот ред и мир со меѓусебна пресметка помеѓу Ф.К.(71) и Н.К.С.(67), двете од Скопје, на која претходела вербална расправија околу имотно-правни недоразбирања.

Сочинети биле записници за констатиран прекршок по чл.11 од ЗППЈРМ