Сите ќе си плаќаат паркинг приватни и службени возила и функционери – Кавга меѓу Општина Тетово и СВР Тетово

Вработен на ЈП Градски Паркинг Тетово четири часа поминал во притворското одделение во Секторот за внатрешни работи Тетово по вербална расправија со полициски службеници, околу блокиран автомобил од пајак службата, чиј сопственик не платил за паркинг местото, објави ММС

Од ЈП Градски паркинг информираа дека ќе поднесат преставка до Секторот за внатрешна контрола и професионални услуги при МВР, за неосновано и предолго задржување во притвор на нивниот вработен и ќе бара правично расветлување на случајот.

Повеќе подолу на линкот

Сите ќе си плакаат паркинг, приватни и службени возила и функционери – Кавга меѓу Општина и СВР во Тетово