Струмичанка силувана од неколу мажи Меѓу насилниците бил и нејзиниот невенчан сопруг

Струмичанка била силувана од неколу мажи Меѓу силувачите бил и нејзиниот невенчан сопруг.

Настанот го пријавила нејзината сестра. Таа рекла дека нејзината 44-годишна сестра била силувана од Б.Н. од струмичко село, со кого таа невенчано живеела, и од уште неколку лица.