ФОТО: Боки 13 на роденденска забава со цимерите од КПУ „Идризово“

На социјалните мрежи се појави фотографија од Бојан Јовановски во јавноста познат како Боки 13 направена во КПУ Идризово.

На фотографија Боки е со цимерите од затворот и слават роденден.

Боки 13 и во затворот се труди да изгледа стилизирано и средено.

Погледнете: