Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетово – Попова Шапка

АМСМ информира дека од 11:00 ч.  на патниот правец Тетово – П.Шапка се воведува забрана за сообраќај за Тешки Товарни возила и Автобуси.