Руски војници даваaт цигари на украински воени заробеници | ВИДЕО

На Твитер објавено видео на кое се гледа како украински заробеници добиваат цигари од руски војници.

Дел од војниците се видно повредени бидејќи на некои од нив може да се забележи крв.

https://twitter.com/i/status/1496937058165788678