Јована Јоксимовиќ исфрли гостин од емисија: Срам да ви е… Рекмали! (ВИДЕО)

Јована Јоксимовиќ исфрли гостин од емисија: Срам да ви е… Рекмали! (ВИДЕО)

Водителката и уредничка на емисијата Уранак на српската ТВ К1, Јована Јоксимовиќ и првиот човек на Движето Ослободување Млаѓан Ѓорѓевиќ се скараа пред камера. Јоксимовиќ се одлучи да го избрка гостинот од емисија откако тој кажа дека претседатедателот на Србија, Александар Вучиќ е предавник.