ВИГЕНИН- НЕМА ПРОСТОР НИТУ ЗА КРЕВАЊЕ НА ВЕТОТО

Без напредок во разговорите, нема простор ниту за креавње на ветото, смета заменик-претседателот на бугарското собрание, и член на бугарската социјалистичка партија, Вигенин.

Вели, Бугарија мора да изготви насоки по кои Макеоднија ќе ги исполнува оврските од договорот.