ТЕТОВСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК КАСАМИ ДОБИ ЌЕРКА

Градоначалникот на Тетово Биљал Касами на својот официјален Фејсбук профил објави дека добил ќерка. Подолу е целата негова објава

-Во време на сите овие заложби за Тетово да го направиме модерен град со европски стандарди, сакам да споделам со вас уште една вест која денеска неизмерно ме израдува. Денеска, на 19.07.2022 година, Господ ме благослови со една ќерка, општина Тетово стана побогата со уште еден член! Мојата најголема желба е ќерка ми да биде пример за општеството и семејството, принципи врз кои и јас се градам во текот на мојот живот.