АРАЧИНОВЦИ СЕ ЗАКАНИЈА: ОВА Е ТОРТУРА, ТРИ ДЕНА СМЕ БЕЗ СТРУЈА, АКО НЕ СЕ ПУШТИ СТРУЈАТА ВО СЕЛОТО ЌЕ ГО БЛОКИРАМЕ СТАРИОТ ПАТ ДО КУМАНОВО

0
38

Ова е тортура врз нас, три дена немаме струја ако не се пушти струјата ќе го блокираме патот кој поминува низ селото и води кон другите села и кон Куманово.

Евн вчера излезе со соопштение дека мрежата е оптоварена поради незаконско користење на струја и поради физичките напади врз екипите на ЕВН кои не можат да вршат поправки во селото.

https://www.facebook.com/watch/?v=3202294823418622