ФОТО: Превртен камион на патот кон Стража

0
32

Сообраќајот на планинската делница на патот Гостивар Стража се одвива отежнато затоа што полициски службеници го регулираат по сообраќајна несреќа.

На коловозот има превртен камион којшто во моментот се извлекува за да се ослободат и двете ленти.

На патот се создаваат колони кои ги регулира полицијата.