БИСЛИМОСКИ: ЗА ДРЖАВАТА ДА СЕ ЗАШТИТИ ОД ТИЕ 5% ХОШТАПЛЕРИ КОИ ПРАВАТ ОГРОМНА ШТЕТА ВО ЗЕМЈАВА ИМАМЕ МНОГУ КОМПЛИЦИРАНИ ЗАКОНИ СО КОИ СИТЕ СЕ МАЛТРЕТИРАМЕ

0
35