СДСМ демантира дека ќе има промени во министерските места

Откако во некои медиуми се појавија информации дека Премиерот Димитар Ковачевски пподготвува мини реконструкција побаравме изјава од СДСМ. Оттаму демантираат дека се размислува за промена на министерските места.

-Не е точно дека ќе има промени во Министерството за внатрешни работи ниту пак во Министерството за транспорт и врски- велат во СДСМ.