ВИДЕО: Земјотресот во Еквадор снимен за време на тв емисија

Камерите на локална телевизија го снимија земјотресот кој вчера после пладне го погоди Еквадор. Потресот се случи додека емисијата се емитувала во живот.

Еквадор вчера го погодија два земјотреси. Првиот потрес со магнитуда од 6,5, а другиот со 4,8.

Билансот на жртви засега е 14 лица, а најмалку 126 се повредени.