Млада скопјанка била допирана по телото во Градскиот парк

На 24.05.2023 25-годишна жена пријавила дека околу 02.00 часот во Градскиот парк во Скопје, била допирана по телото од едно лице.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.