Тетовчанка пријавила дека нејзиниот внук се заканувал и ја оштетил покуќнината во нејзиниот дом

Teтовчанка во полиција го пријавила својот внук од кој добила закани и кој агресивно се однесувал со неа.

Вчера во 21.00 часот 60 годишна жена пријавила дека нејзиниот малолетен внук агресивно се однесувал, ја оштетил покуќнината во нејзиниот дом во Тетово и упатувал закани. Полицијата презема мерки за расчистување на случајот. Во полицискиот билен месецов имаше повеќе случаи, каде имало недоразбирања меѓу роднини кои завршила со пријава во полиција.

Из Фак