АМСМ: Нормализиран сообраќајот на регионалниот пат Струмица – Радовиш

Aвтомото сојузот на Македонија (АМСМ) известува дека регионалниот пат Струмица – Радовиш е нормализиран за сообраќај.

Патниот правец утринава беше времено прекинат поради опожарено товарно моторно возило.

Дел од медиумите јавија дека на патот била запалена цистерна.