Уапсен е убиецот на 18-годишна тиктокерка во Белград

Страшно злосторство е откриено денеска на улицата Цар Лазар во Белград, кога е убиена Ноа Миливојев (18) од Ковиље, по кој се трагаше.

За делото е уапсен и сослушан Д.О.(33) во рамките на истрагата за исчезнувањето на тиктокерката, а соседите од зградата на осомничениот откриваат што се случило пред две недели во нивната зграда.

– Ја виделе пред неколку месеци со уапсениот кој живее во таа зграда. Полицијата веќе доаѓаше поради нивните расправии. Уапсениот веќе е сослушан во врска со исчезнувањето. 2 недели пред исчезнувањето врескала дека ќе искрши станови во зградата ако не и ги вратат работите. Забележавме дека речиси секој ден фрла некои работи од станот – раскажуваат соседите, пренесува српски Курир.